سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و او را از قدر پرسیدند ، فرمود : ] راهى است تیره آن را مپیمایید و دریایى است ژرف بدان در میائید ، و راز خداست براى گشودنش خود را مفرسایید . [نهج البلاغه]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :20
بازدید دیروز :1
کل بازدید :4725
تعداد کل یاداشته ها : 41
103/2/29
8:46 ع

مراقبت های پس از درمان ریشه دندان : پس از درمان ریشه دندان عصب کشی شده را همانند بقیه دندان های خود تمیز کرده و با پزشک خود برای معاینه و بررسی وضعیت دندان خود به شکل برنامه ریزی شده ملاقات کنید. نکات زیر را برای حفظ سلامت و بهداشت دندان پس از درمان ریشه رعایت کنید تا دندان هایتان مجددا دچار اسیب نشوند.

  • مسواک زدن دندان ها را به صورت مرتب روزی دو مرتبه فراموش نکنید.
  • زمانی که برای مسواک زدن صرف می کنید، حداقل 2 دقیقه باشد.
  • از خمیردندانی برای مسواک خود استفاده کنید که فلوراید داشته باشد.
  • برای دسترسی بهتر به دندان های پشتی برای مسواک زدن، می توانید از یک مسواک با سایز کوچک استفاده کنید.
  • از استفاده بیش از حد خمیردندان بپرهیزید.
  • برای تمیزکردن میان دندان ها از نخ دندان استفاده کنید.
  • مسواک را به صورت ارام داخل دهان خود بچرخانید تا اسیب به لثه شما وارد نشود.

ماندگاری و دوام عصب کشی

دندانی که درمان ریشه شده است، در صورتی که به طور صحیح مواظبت شود، می تواند عمری پایدار و ماندگار داشته باشد. رعایت بهداشت دهان و دندان و مراجعه منظم به دندان پزشک از جمله نکات ضروری برای جلوگیری از پوسیدگی مجدد دندان می باشند.

 

 

درمان ریشه دندان

 

بعد از درمان ریشه عصب دندان دیگر زنده نیست ، بنابراین این دندان می تواند شکننده باشد و دچار اسیب شود. برای اطلاع از میزان موفقیت درمان ریشه یک عکس رادیولوژی تهیه کنید و با عکس قبل از درمان ریشه مقایسه کنید. در صورتی که دندان در هرکدام از مراحل پرکردن و یا روکش دچار مشکل شده باشد و در واقع درمان ریشه ناقص مانده باشد، نیاز به ترمیم دندان داریم.

عوارض و خطرات عصب کشی

عفونت یکی از مشکلات احتمالی پس از درمان ریشه است که البته در همه درمان های دندانپزشکی و یا کلا پزشکی اجتناب ناپذیر است. هرچقدر هم دندانپزشک در درمان ریشه مبادرت بورزد، احتمال عفونت دندان وجود دارد که می تواند ناشی از ایجاد ترک کشف نشده در ریشه یک دندان است و یا کانال های ریشه از مقدار مورد انتظار بیشتر باشد که این مسئله خود سبب کثیف ماندن تعدادی از کانال ها می شود.

یکی دیگر از عوارض درمان ریشه دندان ، عصب کشی ناقص است که سبب می شود باکتری ها از ترمیم رد شوند و له لایه های داخلی دندان وارد شوند و بدین گونه پخش گردند.

مشکل دیگر پس از درمان ریشه شکسته شدن مواد استفاده شده برای پرکردن و یا روکش دندان است، که به مرور زمان باعث جمع شدن باکتری در لایه های داخلی دندان می شود.

اگر دچار این مشکلات شدید می توانید مجددا درمان ریشه را انجام دهید تا این مسائل را برطرف کنید.

کلینیک دندانپزشکی ساغر