سفارش تبلیغ
صبا ویژن
اساس حکمت ترس از خداونداست . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :6
بازدید دیروز :1
کل بازدید :4711
تعداد کل یاداشته ها : 41
103/2/29
2:13 ع

جراحی ایمپلنت : جراحی ایمپلنت در سه مرحله انجام می شود که هر کدام از این مراحل باید مهم و باید تمام این مراحل انجام شود.

مرحله اول جراحی ایمپلنت :

در این مرحله شما می بایست یک متخصص ایمپلنت خوب پیدا کنید. بعد از پیدا کردن ایمپلنتولوژیست مناسب باید برای مشاوره باید حضوری و رایگان به مطب مورد نظر بروید. بعد از بررسی کردن و ویزیت شما اگر عکس opg تهیه نکرده باشید دندانپزشک شما را برای گرفتن عکس به نزدیکتر مرکز برای تهیه عکس می فرسد ( بهتر است که شما قبل حضور پیش دندانپزشک حتما عکس opg تهیه نمایید ).

بعد از تهیه عکس متخصص ایمپلنت با بررسی عکس opg شما، خواهد گفت که نیاز به پیوند استخوان دارید یا خیر. در صورت نیاز شما به پیوند استخوان جراح ایمپلنت به شما یک وقت برای جراحی سینوس لیفت خواهد داد، بعد از جراحی سینوس لیفت ایمپلنتولوژیست به نسبت به آناتومی بدن شما برای جذب پیوند استخوان وقت ویزیت می دهد که شما در آن جلسه در صورت جذب پیوند استخوان وقت بعدی جراحی ایمپلنت داده می شود که معمولا بین سه تا شش ماه است. در صورت نیاز نبودن به سینوس لیفت، متخصص ایمپلنت برای شما زمان جراحی ایمپلنت را مشخص می کند و اقدامات لازمی که باید در روز جراحی انجام بدین را به شما خواهد گفت.

ادامه مطلب...

  

بیماری های دندان و لثه  : عملکرد اولیه دندان ها خردکردن غذا و آماده سازی ان ها برای هضم است. در طول عمر هریک از ما دو دسته دندان رشد می کنند.

دسته دوم به تدریج طی دوران کودکی جایگزین دسته اول می شوند. لثه ها دندان ها را به طور محکم در فک نگه داشته و ریشه ان ها را از فساد محافظت می کنند. دندان ها و لثه ها برای ایجاد پلاک که سبب فساد دندان ها می شود متعدد و آسیب پذیرند.

دندان ها از نظر شکل و اندازه متنوع هستند ، اما یک ساختار معین دارند. هر دندان شامل یک پوسته سخت است که حفره ای از بافت نرم به نام پولیب را احاطه می کند. تاج شامل یک لایه سخت به نام مینا و لایه زیرین به نام عاج می باشند.

عاج و پولیب ریشه های تیز و بلندی را تشکیل می دهند که به داخل استخوان فک کشیده شده و به وسیله لایه ای از بافت محکم و گوشتی که لثه نام دارد، پوشیده می شود. فقط بهداشت دهان ضروری است چون بدون مسواک زدن و نخ دندان کشیدن منظم، دندان ها ممکن است دچار فساد و لثه ها دچار بیماری شوند.

درد یا ناراحتی در یک دندان یاتعداد بیشتری از دندان ها یا لثه ها معمولا علامت وجود مشکل زمینه ای در دندان ها یا لثه هاست. درد و حساسیت در لمس عقب دهان ممکن است به خاطر بیرون امدن دندان عقل باشد.

اگر دندان عقل به طور نسبی بیروئن امده باشد و یا در جهت اشتباه رشد کند، ممکن است خصوصا لثه ها دردناک شود و در برخی موارد دندان درد در نتیجه اختلال در جای دیگری از بدن از قبیل سینوزیت، عفونت گوش و یا مشکل مفصل گیجگاهی فکی ایجاد شود.

اگر دندان در اثر ضربه به دهان صدمه دیده باشد، ممکن است پولیپ الوده و عفونی باشد. ابسه دهان یک ساک چرکی است که داخل دندان یا مینای روی سطح خارجی دندان و عاج زیرین را تخریب نموده و باکتری ها اجازه تهاجم به بافت نرم مرکز یا پولیپ دندان را پیدا می کنند.

ادامه مطلب...

  

بیماری های لثه در کودکی : بیماری های لثه در کودکی می تواند پیشرفت کند و لثه فرد را در دوران بلوغ به خطر بیندازد . تکامل دندان ها و الگوهای متابولیک سیستمیک خاص، ویژه دوران کودکی هستند. لثه های دندان های شیری صورتی کمرنگ، صاف یا به حالت پوست پرتقالی است.

نمای پوست پرتقال در 35 درصد کودکان بین 5 تا 13 سال دیده می شود. ساختمان لثه بین دندانی در دندان های شیری با این بافت در بالغین قابل مقایسه است.

عرض لثه چسبنده با افزایش سن افزایش می یابد. از نظر رادیوگرافی استخوان الویول دندان های شیری هم در فاز جوانه ای و هم در زمان رویش ضخیم تر از استخوان بالغین است و فضاهای مغز استخوان بزرگترند.

هنگام تبدیل دندان های شیری به دایمی به علت رویش دندان های دایمی، تغییراتی در لثه ایجاد می شود. در طول رویش دندان ، مارژین لثه معمولا متورم و گرد شده و قرمز است. ژنژیویت مارژینال مزمن شایع ترین نوع بیماری لثه ای در دوران کودکی است.

رنگ اندازه قوام و بافت سطحی لثه طوری تغییر می کند که معرف اماس مزمن می باشد. ژنژیوت کودکان تغییر لثه و تورم ان نسبت به خونریزی شایع تر است. در کودکان همانند بزرگسالان عامل ژنژیویت پلاک است. بهداشت دهان ضعیف تجمع پلاک دندانی در کودکان بین 8 تا 12ساله سریع تر ازبالغین شکل می گیرد. جرم در نوزادان شایع نیست.

درکودکان مبتلابه سیستمیک فیبروزیس تشکیل جرم بسیار شایع تر است. دندان های شیری لق و در حال افتادن اغلب باعث ژنژیونیتمی شوند. ژنژیویت در اطراف دندان های نابجا هم شایع تر و هم شدیدتر است، زیرا تمایل به تجمع پلاک در اطراف این دندان ها بیشتر می باشد.

تحلیل لثه در اطراف تک دندان و یا گروهی از دندان ها توجه زیادی را به خود معطوف می کند. لثه ممکن است ملتهب و عاری از بیماری باشد. تحلیل لثه علل مختلفی دارد. اما در کودکان موقعیت دندان در قوس فکی مهم ترین علت است. تحلیل لثه ای در دندان هایی که به سمت قدام تمایل دارند، دیده می شود که ممکن است یک فاز انتقالی در رویش دندان باشد و با قرارگیری دندان ها در موقعیت صحیح اصلاح می شود و یا با اصلاح موقعیت دندان ها به وسیله ارتودنسی برطرف شود.

تعدادی از بیماری های کودکی تغییرات اختصاصی را در مخاط دهان از جمله بافت های لثه ای به وجود می اوردند. از بین این بیماری های مسری می توان به سرخک و مخملک اشاره کرد.

ادامه مطلب...

  

نکاتی درباره لثه و متخصص جراحی لثه : ناحیه فک و دندان جزو اجزایی از صورت است که این روزها بیشتر به سلامت ان توجه می شود. لثه شامل بافتی است که در غشای مخاطی و بالای ارواره درون دهان قرار گرفته و در حالت طبیعی و سالم باید صورتی رنگ باشد و در صورتی که هر یک از رنگ های قرمز، ابی یا سفید را داشت، نشانه بروز بیماری در این عضو است.

البته رنگدانه هایی که در ریشه دندان است، باعث تیره تر شدن لثه ها می شود. در نتیجه لثه ها در همه افراد یکسان نیست، ولی چیزی که مهم است یکنواختی رنگ برای هر فرد است. البته صورتی بودن لثه فقط نشان دهنده زیبایی نیست، بلکه حاکی از داشتن لثه ای سالم و تکیه گاهی مناسب برای دندان هاست. ژنژیویت و پریودنتیت دو بیمار شایع لثه به شمار می ایند. در موارد پیشرفته به خصوص زمانی که جراحی لثه لازم است، درمان این بیماری ها توسط متخصص لثه صورت می گیرد.

جراحی سینوس لیفت به منظور افزایش ارتفاع عمودی استخوان فک بالا که اغلب بخاطر انتقال یافتن استخوان مربوط به ناحیه سینوس به فضای استخوان دندان صورت گرفته است، به عهده متخصص جراحی لثه است که نتایج آن عالی است و عوارض معمول آن شبیه بسیاری از جراحی های لثه دیگر است.

متخصص جراحی لثه وطیفه جراحی و کاشت ایمپلنت های دندانی را بر عهده دارد. پیش از کاشت ایمپلنت ممکن است نیاز به خارج کردن دندان پوسیده یا شکسته قبلی توسط جراحی باشد که جراح لثه این کار را محتاطانه انجام می دهد تا به استخوانی که قرار است در آن ایمپلنت کاشته شود، اسیبی وارد نشود.

امروزه ایمپلنت های دندانی جایگزین بسیاری از درمان های سنتی روکش که به دندان های مجاور اسیب می زدند، شده است. علاوه بر این موضوع ایمپلنت های دندانی شرایط فوق العاده ای را برای افرادی که مدت ها بدون دندان بوده اند، فراهم کرده و جایگزین غیر قابل مقایسه ای با درمان های سنتی دنچر از لحاظ ارتقای کیفیت زندگی با بهبود عمل جویدن در افراد شده است.

ادامه مطلب...

  

بیماری لثه در اثر پلاک میکروبی : عامل اصلی ایجاد بیماری های لثه، پلاک میکروبی است که به صورت لایه ای در سطوح دندان ها و لثه مجاور، تجمع می نماید. پلاک میکروبی ماده ای نرم به رنگ روشن است که در حقیقت شامل مجموعه ای از میکروب های موجود در دهان، مواد حاصل از آن ها و ترکیبات بزاقی می باشد. چگونگی تشکیل پلاک میکروبی بدین ترتیب است که لایه نازکی از مواد بزاقی بلافاصله پس از تمیز نمودن دندان ها در سطح ان ها تجمع می یابد.

 

بیماری های لثه

 

این لایه نازک به علت چسبندگی و دارا بودن مواد غذایی لازم محیط خوبی برای لایه گزینی میکروب های داخل دهان به شمار می اید و پلاک میکروبی به این ترتیب با قرارگرفتن میکروب های مختلف بر روی این لایه نازک تشکیل می شود.

در مواردی که پلاک میکروبی ضخامت ناچیزی دارد، از نظر ظاهری قابل دیدن نیست، ولی با استفاده از مواد خاص می توان آن را رنگین و قابل رویت نمود. برای حفظ سلامت دهان، تمیز نمودن روزانه دندان ها به منظور خارج ساختن پلا میکروبی ضروری است. پلاک میکروبی که تازه تشکیل یافته و ضخامت قابل توجهی ندارد، از قدرت بیماری زایی کمتری نیز برخوردار است. ولی در صورت عدم رعایت بهداشت دهان بر میزان و حجم ان افزوده شود و تغییراتی در نوع میکروب های آن به وجود می اید که باعث افزایش توانایی ان برای ایجاد التهاب لثه می گردد. در صورتی که پلاک میکروبی خارج نشود، در نتیجه اضافه شدن مواد معدنی بزاق به ان، به صورت توده ای سخت با سطحی متخلخل و زبر در می اید که به ان جرم دندانی می گویند.

برخلاف پلاک میکروبی که به اسانی با مسواک زدن و با استفاده از نخ دندان قابل تمیزشدن است، خارج ساختن جرم توسط خود شخص و با کمک وسایل بهداشتی میسر نمی باشد و در این مرحله می بایست اقدام به جرم گیری نمود. جرم ها به علت سطح ناصاف و زبری که دارند، موجب تحریک لثه ها می شوندو همینطور وجود این سطوح ناهموار محیط مناسبی برای تجمع بیشتر پلاک میکروبی جدید است و از این طریق باعث تشدید وضعیت التهاب لثه و سایر بافت های نگه دارنده دهان خواهد شد.

ادامه مطلب...

  
<      1   2   3   4   5   >>   >